Welkom bij C.J. Duivenvoorde opslag B.V.

Duivenvoorde Opslag BV is sinds 2006 een betrouwbare en professionele logistieke partner gevestigd in Noordwijkerhout. Wij zijn bieden opslagruimte voor bedrijven die hun voorraden willen onderbrengen bij een partij die uw organisatie ontzorgt. U heeft 24/7 online toegang tot ons DICCIS portal, zodat u altijd overzicht heeft in uw voorraden. Wij verwerken uw bestellingen, zorgen voor de orderpicking inclusief het verpakken en versturen uw orders wereldwijd; van parcel tot palletvervoer. 

U bevindt zich op een voorbeeld bestelportal die wij voor u persoonlijk kunnen inrichten op basis van een vast stramien met flexibel in te richten velden en teksten.
Het is een webportal die uit te rollen is voor grote organisaties met een uitgebreid assortiment van meer dan 600 producten, meerdere klantgroepen, productgroepen en toegangsmogelijkheden.
Deze portal is ook een efficiënte oplossing voor ondernemers die een kleine of middelgrote webshop hebben en hieraan ook betaalmodules willen koppelen en een geautomatiseerde afhandeling van de orderstroom.
Zo kunt u ondernemen en verkopen en handelen wij uw orders af en zorgen dat deze worden afgeleverd bij uw klanten.

Ons team bestaat uit gemotiveerde professionals die zich inzetten voor het bieden van de best mogelijke service aan onze klanten. We begrijpen dat het opslaan van uw voorraden een belangrijke beslissing is, en we streven er dan ook naar om u te voorzien van een veilige, betrouwbare en betaalbare opslagoplossing. Ons warehouse is uitgerust met beveiliging, zoals camerasystemen en toegangscontroles, zodat uw goederen te allen tijde veilig zijn opgeslagen.

Wij zijn er trots op dat we een persoonlijke benadering hanteren en altijd klaar staan om onze klanten te helpen bij het vinden van de juiste opslagoplossing voor hun specifieke behoeften. Onze tarieven zijn eerlijk en transparant, en we bieden flexibele huurtermijnen zodat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele logistieke partner, bent u bij Duivenvoorde Opslag BV aan het juiste adres.
 

C.J. Duivenvoorde opslag B.V.